Kompetencer

I TANKESTORM arbejder vi med forskellige opgaver inden for innovation, forandringer og relationsudvikling

Relationelt entreprenørskab

Du er måske en ny interesseorganisation eller samarbejdsfællesskab på tværs af forskellige sektorer. En bestyrelse, der vil optimere samarbejdet med direktionen. Eller et offentligt-privat samarbejde, der skal etableres.


Vi kalder det relationelt entreprenørskab, når vi hjælper med at få den slags til at fungere.


TANKESTORM kan medvirke til at skabe den produktive idéudvikling og den gode dialog mellem forskellige aktører i eller uden for organisationen.


Vores mål er, at I samarbejder konstruktivt og udvikler jer i retningen med det største potentiale.Forhandling og interessevaretagelse

Vi hjælper med at gøre din organisation til en langt stærkere forhandler og interessevaretager. Fremfor at fokusere på en enkelt enhed i jeres organisation, ser vi på hele fødekæden, og hvordan I bedst kan arbejde i den rigtige retning.


TANKESTORM har erfaring med at udvikle organisationers interne samarbejde.


Sammen med jer udvikler vi de kompetenceområder i organisationen og i det personlige lederskab, hvor det giver mening at styrke forhandlerpositionen og den samlede interessevaretagelse overfor relevante samarbejdspartnere.Rekruttering og on-boarding af ledere

At finde den rette til jobbet er altid vigtigt. Men når det handler om ledere, er det endnu mere afgørende, fordi det har store konsekvenser for medarbejdere og resten af organisationen.


Så når din arbejdsplads skal finde den rette kandidat, skal den først og fremmest finde sig selv. Vide, hvad den vil, og hvad det egentlig er for en kultur, der skal matches med den rette kandidat.


TANKESTORM kan hjælpe med den afklaring. Vi bruger blandt andet Facet 5, der er markedets stærkeste personprofil. Den har høj validitet og er et yderst velegnet udviklingsredskab, der sikrer effektiv onboarding. Endelig kan vi være med til at sikre, at jeres organisation sikrer den rigtige integration af lederen i organisationen.Innovative processer

Hvad enten du er en start up eller en viksomhed med mange år på bagen, er det en gang imellem nødvendigt at tænke nyt og anderledes. 


TANKESTORM har sit helt eget metodeapparat til at hjælpe med netop den slags processer. Vi bygger på jeres ideer og kan facilitere et forløb, der får det bedste frem i jeres tankegods.


Vi kan godt lide at bruge jeres kompetencer og gøre jer til en bedre version af jer selv. Det fastholder også motivationen undervejs.TANKESTORM

 

 

Erik Harr og John Langford står bag Tankestorm.

 

Et udviklingsunivers, I kan bruge sammen med os til innovation, forandringer og relationsudvikling.

KONTAKT

 

Erik Harr

erik@tankestorm.com

Mobil: 26 77 70 04

 

 

John Langford

john@tankestorm.com

Mobil: 27 57 05 70